©  Foto:

Hotel Britannia

Hotel Britannia i Esbjerg skaber rammen om forretningsmødet, konferencen og receptionen - når detaljen, smagen og dine gæster skal være i centrum.

Hotel Britannia i Esbjerg skaber rammen om forretningsmødet, konferencen og receptionen - når detaljen, smagen og dine gæster skal være i centrum.

På Hotel Britannia i Esbjerg ved vi hvad der skal til, for at jeres konference eller møde bliver en succes. Vi har sans for gode oplevelser og ikke mindst de små detaljer, der er med til at skabe helhed og kvalitet. Uanset hvilke behov og ønsker du har til dit møde, er vi klar til at hjælpe og til at sørge for, at dit arrangement bliver en succes.

Vi er kendt for vores 4-stjernede faciliteter, og råder over 5 forskellige mødelokaler, der med de mange flytbare vægge giver plads til alsidige anvendelsesmuligheder, som tilpasses dit arrangement.

Vores team står klar til at assistere i planlægningen og eksekveringen af jeres arrangement med henblik på at sikre en problemfri og uforglemmelig oplevelse. Vi arrangerer gerne pauser med teambuildingaktiviteter.

Vi står klar med fleksible lokaler i Esbjerg centrum, uovertruffen service samt lækkert, veltilberedt mad, næste gang du skal holde møde, kursus eller konference i Esbjerg.

Faciliteter
Faciliteter skræddersyet efter dit behov.
Gratis internet og moderne AV-udstyr.
Serviceminded og faguddannet personale.
Gode parkeringsfaciliteter med fri parkering.
Meetovator/planner.

Kvalificeret rådgivning - vi har god erfaring med planlægning og afholdelse af møder af alle størrelser, så du er garanteret topprofessionel rådgivning.
Personlig mødeservice - vores erfarne konferencevært hjælper dig med alt det praktiske, så du kan fokusere på mødets indhold.
Hurtigt svar på din henvendelse - du hører fra os inden 4 timer alle hverdage.
Standard mødepakker - med tydelige priser der gør det let at vælge.

Kontakt os, så står vi klar til at koordinere hele arrangementet og sørge for at dit næste arrangement bliver en succes.

Spis godt
Mad, vin og service i topklasse
Som gæst på Hotel Britannia kan du se frem til mad i topklasse, tilberedt af vores dygtige kokke.
Der er overraskelse og nytænkning på tallerkenen fra et køkken hvor lokale råvarer og flot kokkekunst er i højsædet.

Slut dagen af med Nordic Dining
Afrund mødet med en god middag i Restaurant Mundheld, diskret luksus, personlig service, hyggelig atmosfære og ikke mindst fantastisk mad der giver jer de perfekte rammer til samtale og eftertanke - uanset om i er 2 eller 42.

Sov sødt
En helt unik placering ved Torvet i Esbjerg.
Midt mellem kulturhuse, byens bedste shopping og turistattraktioner.
108 værelser, der alle er indrettet med elegant skandinavisk design.

FN Verdensmål
2
 - Stop sult
3 - Sundhed og trivsel
12 - Ansvarligt forbrug og produktion