Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Bymose Hegn

Her bor du centralt i Nordsjælland, tæt på skov og strand og lige midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for udflugter til fods eller på cykel.

Friskbagt morgenbrød, pool og spa

Trænger du til forkælelse med friskbagt morgenbrød, et køkken der rykker udendørs når vejret tillader det og fri adgang til pool og spa? Så tag et kig på de gode pakketilbud. Snup 3 nætter og se hvor meget du kan nå: Det skal du se, når du bor på Bymose Hegn.

Spil volleyball og petanque

Bymose Hegn råder over 112 lyse og velindrettede værelser. Indbydende wellness område med pool og spa. Masser af plads til udendørs aktiviteter, feks volleyball & basketball baner, petanque og løbe og gåstier. Hotellets restaurant er. Se alle Bymose Hegns faciliteter.

Lej en cykel på Hotel Bymose Hegn

På Bymose Hegn kan du leje en cykel og udforske bla. cykelrute 32, som fører til det hyggelige fiskerleje Tisvildeleje, videre ad Nordkysstien rute 47 ind i Tisvilde Hegn og helt til Hundested.

Se oversigten over cykelruter Nordsjælland.

Er du mere til MTB, så tag et kig på ruten i Tisvilde Hegn.

En vandretur på Tisvildevejen

Kom helt ned i gear, nyd den nordsjællandske natur og brug kroppen. Tag ud at vandre på pilgrimsvejen Tisvildevejen. Fra Bymose Hegn kan du tage ud på dagsture og gå de fire etapper på pilgrimsvejen én ad gangen. Det er skønt at komme tilbage til hotellet efter en lang vandring, smide støvlerne og lade op til næste etappe i spa'en. Du kan også bestille en picnic til turen. 

Her kan du tage hen, når du bor på Hotel Bymose Hegn