Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Danmark

Design møder kultur i et 4+ stjernet luksus boutique hotel

Hotel Danmark er Brøchner Hotels’ eksklusive 4+ stjernede boutique hotel i det charmerende kulturdistrikt i København, beliggende i to historiske bygninger fra 1791 og 1969.

De omgivende historiske bygninger og Thorvaldsens Museum er reflekteret i hotellets facade og interiør, specialdesignede møbler og designs.

Med 89 luksuriøse værelser og suiter, en intim lobby bar, hyggelig ’Vineyard’, gårdhave og tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen, tilbyder Hotel Danmark en helt unik gæsteoplevelse.

Hotelværelser og suiter har indbyggede referencer til den grønne og hvide hotelfacade og interiøret er moderne og minimalistisk med skræddersyede designs.

‘Good Morning. It’s Organic!’

På Hotel Danmark begynder du dagen med en lækker og indbydende økologisk morgenmadsbuffet. Buffeten er fyldt med friskbagt brød og croissanter, yoghurt med hjemmelavet toppings, årstidens frugt, juice og meget mere.

Placeringen i kulturdistriktet er perfekt til at gå på opdagelse i København til fods med kun fem minutter til Rådhuspladsen og Tivoli lige om hjørnet.