VisitDenmark

Hotel Hamlet

Hotel Hamlet i hjertet af Helsingør er den oplagte base for udflugter til både Kulturhavn Kronborg og Helsingborg.

Hotel Hamlet ligger i hjertet af Helsingør tæt på Kulturhavn Kronborg, den charmerende bymidte, stationen og færgerne. Fra hotellet er det oplagt at opleve byen eller tage på udflugt til Helsingborg.

Hotellet er indrettet gammel stil med fokus på et autentisk Shakespeare- og Hamlet-tema. Personalet lægger en dyd i at højne den individuelle personlige service og at skabe et behageligt og mindeværdigt ophold for alle deres gæster.

Restaurant Den Glade Tallerken

Hotel Hamlet huser også Restaurant Den Glade Tallerken, som er en hyggelig familierestaurant. Den er åben for servering morgen, middag og aften – alle ugens 7 dage. Her kan nydes klassiske retter og smørrebrød, og alt er tilberedt fra bunden. Menukortet udskiftes jævnligt (typisk ugentligt), og der er altid mulighed for at vælge mellem 3 forretter, 3 hovedretter og dessert – alt sammen årstidsrelevant.

Crystal Head Cocktail Lounge

Hotel Hamlets bar er et roligt sted med dæmpet musik og en afslappet atmosfære. Loungen er beliggende i kælderen under restauranten og tilbyder et stort udvalg af cocktails og drinks.