©  Foto:

Hotel-Pension Sirius

Mellem Horsens og Juelsminde ligger denne hyggelige Bed & Breakfast med skønne lyse værelser. Glud er ideelt placeret i forhold til oplevelser på Juelsmindehalvøen og du finder mange spændende aktiviteter lige i nærheden.  

Privat overnatning med gode faciliteter

Hotel-Pension Sirius ligger fredeligt placeret i en stor parklignende have med masser af plads. Værelserne er hjemligt indrettet i lyse og indbydende farver og sengene er behagelige, så du kan få en god nats søvn. Værelserne deles om et fælles tekøkken med mikrobølgeovn, kogeplader, køleskab, samt en lille spise/opholdsstue med TV. Det er gratis at lave te og kaffe.

For de mindste er der en lille legeplads og en trampolin i haven. Desuden er der mange uden- og indendørs spil til rådighed. Der er naturligvis Wi-fi og privat parkering.

Hotel-Pension Sirius ligger kun 100 meter fra den lokale velassorterede brugs og byens pizzeria.

 

Traditionsrig Bed & Breakfast

Hotel-Pension Sirius er blandt de ældste B&B-udbydere i Danmark. Personalet er erfarent og har fokus på at sikre dig den bedst mulige service både før og under dit ophold. Hos Sirius ved de, at behov er individuelle. Blandt andet derfor kan du sammensætte dit ophold baseret på dine ønsker og behov. Du kan for eksempel vælge et vandre-, cykel- eller MTB-ophold. Eller hvad med en lystfiskerferie eller en familiepakke?

hjemmesiden kan du se de forskellige pakker. Du er også velkommen til at kontakte Hotel-Pension Sirius og forhøre jer om muligheden for et ophold, der er skræddersyet til netop dig.

 

Udforsk området

Glud er en idyllisk landsby ved hovedvejen mellem Horsens og Juelsminde. Omkring Glud er der flere spændende naturområder og attraktioner, der kan nås på to ben eller to hjul. Tættest på ligger frilandsmuseet Glud Museum, kun 100 meter væk. 2 kilometer derfra ligger Danmarks Ferguson Museum.

Er du mere til gåture, i naturen, så ligger den populære vandrerute Kyststien Snaptun-Juelsminde ganske tæt på. Der er heller ikke langt til det smukke Tønballe Skov og den smalle halvø Borre Knob, der strækker sig langt ud i Horsens Fjord med fine strande på begge sider.

Fra havnebyen Snaptun (4 kilometer væk) er det muligt at tage færgen til øerne Hjarnø og Endelave.

Næsten lige uden for døren, kan du hoppe på regionalbussen, der kører mellem den spændende kulturby Horsens og havne- og feriebyen Juelsminde.

 

Book dit ophold

På Hotel-Pension Sirius’ hjemmeside kan du let booke dit ophold. Her har du også mulighed for at se priser for overnatning.