©  Foto:

Hotel & Restaurant Fru Larsen

Nyd en overnatning på Hotel Fru Larsen i den lille by Laurbjerg mellem Aarhus og Randers, med yderst charmerende og hyggelige værelser, som alle er indrettet med himmelseng, åben pejs, sprosser foran vinduerne og autentiske møbler. De fire værelser på 1. sal er med badekar på badeværelset.

Komforten i top

Hos Fru Larsen kan du bo på et af de 16 individuelt indrettede værelser, der bl.a. er inspireret af det romantiske Paris, kolonitidens Amerika eller indrettet i moderne minimalistisk stil med luksuriøse materialer. I flere af værelserne er der pejs og badekar, og alle sengene er udstyret med lækre Wonderland-madrasser. Der er naturligvis også morgenkåbe og slippers til dig, så komforten er i top.

Den hjemmelavede morgenmad er et kapitel for sig selv med bl.a. hjemmelavet tykmælk, müsli, lokale æg og bacon. Naturen omkring Fru Larsen er oplagt til også at indeholde hyggelige gå-, løbe- og cykelture.

Restaurant Fru Larsen

Restauranten hos Fru Larsen er gennem årene blevet kendt for sin unikke atmosfære og høje kvalitet. Her prises og håndhæves kunsten at servere et veltillavet måltid, der gør folk glade, mætte og godt tilpasse. Fru Larsens køkken er garant for ypperlig madkunst baseret på de bedste råvarer, der tilberedes med respekt og nænsomhed.

Se, hvad andre deler på Instagram

#frularsenhotelogrestaurant #visitfavrskov #visitaarhusregion