©  Foto:

Hotel & Restaurant Fru Larsen - konference & mødested

Hos Fru Larsen finder du nærvær, hygge og mad i verdensklasse til dit næste møde. De tilbyder dig og din virksomhed et unikt alternativ til de klassiske konferencehoteller og mødefaciliteter, og Fru Larsen kan danne helt nye rammer om kreativiteten og de gode beslutninger.

Fru Larsen går ikke på kompromis med hverken udstyr eller fleksibilitet. I deres to moderne mødelokaler, har de plads til henholdsvis ca. 10 og ca. 40 mødedeltagere.

Faciliteter til alle slags møder

Uanset om I søger kursusfaciliteter eller eksterne mødelokaler – og uanset om I er 3 personer til et kort strategimøde, skal afvikle en ansættelsessamtale, er 10 til et ledergruppemøde eller skal samle hele virksomheden til en kreativ dag, så er Fru Larsen klar til at bakke jer op i at nå målet for dagen!

Pauser i den lækre restaurant

Den charmerende restaurant hos Fru Larsen byder på hygge i pauserne med ild i pejsen, antikviteter, lækkert design og imødekommende personale, der lægger vægt på den personlige oplevelse. Maden til mødet er et kapitel for sig. Køkkenet sammensætter enkle og elegante retter med respekt for råvarernes smagsnuancer og med inspiration i det nordiske køkken, hvad enten mødet slutter med en frokost, kaffe eller forretningsmiddag.

Hyggelig beliggenhed med plads til fordybelse

Fru Larsen ligger i den hyggelige lille by Laurbjerg lidt syd for Randers og omkring 10 minutters kørsel fra E45. Der er parkering lige ude for døren og fred og ro til at fordybe sig. Fru Larsen har endvidere 16 charmerende værelser, hvis der er behov for overnatning. Teambuilding kan arrangeres.

Se, hvad andre deler på Instagram

#frularsenhotelogrestaurant #visitranders