VisitDenmark

Hotel Saxkjøbing - Restaurant

Væk alle sanser og smagsløg til live med en tur til Claus Meyers gastronomiske univers på Hotel Saxkjøbings restaurant.

New Nordic på Sydhavsøerne
Siden 2006 har den landskendte kok og gastronomiske iværksætter, Claus Meyer, lagt køkken og knive til de lækre friske og sæsonbaserede retter på menukortet.

Retterne i restauranten på Hotel Saxkjøbing er i bedste ”New Nordic”-stil, hvor råvarerne skifter i takt med sæsonen. Økologi er en af restaurantens hovedingredienser, og der er altid kun friske grøntsager og kød fra lokale producenter at finde på tallerken på Hotel Saxkjøbing.

I hver sæson udvikler hotellets kok både 3- og 5-retters menuer, der skaber stolthed omkring Lolland-Falsters udsøgte råvarer og giver madoplevelser ud over det sædvanlige.

Almanak
Et andet af Claus Meyers koncepter er ”Almanak”, som er kendt fra kogebogen af samme navn. Det har givet inspiration i køkkenet på Hotel Saxkjøbing, der året rundt serverer den særlige husmandskost bestående af smagfulde hverdagsretter.

Åbent året rundt
Restauranten på Hotel Saxkjøbing har åbent hele året for hotellets gæster, konferencer og selskaber. Derudover afholder hotellet en række events, som man kan læse mere om på hotellets hjemmeside.