©  Foto:

Hotel Schaumburg

Hotel Schaumburg er et af Danmarks gamle købstadshoteller i hjertet af Holstebro.

Hotellet er restaureret med nænsom hånd, så det i dag fremstår som et moderne hotel med sjælen og den hyggelige atmosfære bevaret.

Hotellet råder over 57 værelser, hvoraf 6 er allergivenlige værelser. 

Der er gratis internetadgang på hele hotellet.

Mange af værelserne har udsigt til Det Gamle Rådhus, hvor Holstebros mest kendte kunstværk, "Kvinde på Kærre" af Alberto Giacometti, pryder det lille rådhustorv. Hver dag på kl. 10 kan du oplevet "Maren", som skulpturen kaldes i daglig tale, komme op fra sit underjordiske sikringsrum.

I juli og august kan du fra mandag til fredag tage med Kulturvægterne på en stemningsfuld aftentur rundt til kunsten i Holstebro centrum. Turene er gratis og starter kl. 19.30 ved "Kvinde på Kærre". Her slutter turene igen kl. 21.00, hvor du kan opleve vægterne synge "Maren" til ro, mens hun langsomt forsvinder ned i det underjordiske sikringsrum igen.

Holstebro er Vestkystens kultur- og shoppingcentrum med mere end 200 specialbutikker og tillige et blomstrende kulturliv med Holstebro Kunstmuseum, Holstebro MuseumMusikteatret Holstebro og Odin Teatret. Her finder du rige muligheder for aktiv ferie som lystfiskeri, golf, kano og vandre- cykelture.