©  Foto:

Hotel Skibelund Krat

Hotel Skibelund Krat ligger nær den sydjyske stationsby Vejen midt i Sydjylland lige ved siden af den nationale monumentpark Skibelund Krat. 

Hotellet ligger idyllisk i en lille bøgeskov med pragtfuld udsigt over Kongeådalen og Sønderjylland. Vi har den historiske monumentpark Skibelund Krat, som er et centralt sted i den sønderjyske historie, i baghaven. Hotellet har egen parkeringsplads, som er gratis at bruge for hotellets gæster. Beliggenheden og de grønne omgivelser skaber et roligt og stemningsfyldt miljø til dit weekendophold, erhvervsrejse eller vandreferie.

Hvilke faciliteter er der på Hotel Skibelund Krat?
Hotel Skibelund Krat har 19 smagfuldt indrettede værelser. Alle med eget bad og toilet, radio, HD 26 ”fladskærms-tv og telefon. Der er mulighed for ekstra opredning. Der er gratis WiFi, adgang til printer, spillerum og gratis kaffe fra kaffeautomater på værelsesgangene. Mulighed for roomservice. Adgang til digitalt guidede løberuter med udgangspunkt fra hotellet. Digital turistinformation og lokalt brochuremateriale er til rådighed i hotellets reception. 

Er der restaurant på Hotel Skibelund Krat?
Restauranten er velrenommeret og serverer spændende menuer. Der er a la carte-servering hver dag, og der ud over kan der vælges en tre-retters menu, der skifter hver måned. I restauranten serveres morgenmad for overnattende gæster. Den ene ende af restauranten er store panoramavinduer ud mod Kongeådalen og en bemærkelsesværdig udsigt året rundt. Væggene i restauranten er dekoreret med billeder fra grundlovsmøderne i Skibelund Krat og dermed den historiske baggrund for selve Skibelund Krat.

Afstande
Afstand til Vejen bymidte/banegård: 4,3 km
50 km til Esbjerg, 22 km til Kolding, 80 km fra den tyske grænse.

Golfferie
Tæt på Hotel Skibelund Krat finder du inden for 35 km køreafstand 5 golfanlæg med naturskønne og udfordrende baner. Hotellet er et dejligt udgangspunkt for en hyggelig golfweekend. Vejen By giver mulighed for andre oplevelser ind i mellem, og Kongeåen giver dig mulighed for at supplere din golfferie med naturoplevelser.

Montørovernatning
Til montører tilbyder vi overnatning på gode, enkle værelser med gode senge. En del af vores dobbeltværelser har delte senge, så I kan nemt være to på værelset uden at ligge i dobbeltseng. Bed om værelse med delte senge, når du booker. Der er gratis parkering lige uden for hotellet, og gratis kaffe til at tage med i termokanden, når du forlader os næste morgen. Hotellet ligger tæt ved Motorvejen E20 mellem Esbjerg og Kolding.

Afstand til E20 motorvejsafkørsel 68: 5,7 km

Hærvejsferie – overnatning på hotel
Hotel Skibelund Krat ligger lige ud til Hærvejens vandre- og cykelruter og 1,2 km fra Kongeåen med Kongeåstien. Der er hos os mulighed for at sove i en rigtig seng og få et varmt bad efter dagens strabadser. Husk også at sætte tid af til at nyde udsigten fra vores terrasse og ud over Kongeådalen og Sønderjylland. Der kan i forbindelse med morgenmaden tilkøbes mulighed for at lave madpakke til dagens tur. Vi fylder også din termokande med kaffe eller te til turen uden du skal betale ekstra. 

Er du lystfisker og skal fiske i Kongeåen, f. eks. efter laks, så er Hotel Skibelund Krat et ideelt sted at overnatte.

Løber du? Find ruterne her
Løber du gerne, når du er på hotel, så skal du vide, at der i VisitVejen-appen ligger løberuter, der har start- og slutpunkt ved Hotel Skibelund Krat. Ruterne finder du under menupunktet Oplevelser, underpunktet Digitale guider - og nederst ligger Løberuter fra mit hotel. Appen viser rute digitalt, og mobilens gps fortæller dig om du er på rette spor. Interessante ting langs ruterne er markeret, så du ved hvad du løber forbi. 

Afstande:
Hærvejens vandrerute: 0 km
Hærvejens cykelrute: 0 km