©  Foto:

Hotel Skivehus

Hotel Skivehus er et moderne hotel med mødefaciliteter i centrum af Skive.  Fra hotellet er der kun få minutters gang til gågaden, skov og lystbådehavn.

I hjertet af Skive, ligger Hotel Skivehus

Hotel Skivehus ligger med kun få minutters gang fra shopping muligheder, skov, strand og Limfjorden. Dermed har Hotel Skivehus det perfekte udgangspunkt, for at udforske byens mange attraktioner. Gennem hotellets have løber Karup Å, som skaber en hyggelig atmosfære.

På Hotel Skivehus findes der flere forskellige kategorier af værelser, hvor du blandt andet kan finde superior, suiter og allergi-venlige værelser. Ens for alle værelser er, at de indeholder toilet med bad, hårtørrer, samt et faldskærms-tv. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Lidt godt til ganen

Hver morgen anrettes der en utrolig lækker og varieret morgenmadsbuffet i morgenmadsrestauranten. Her får de leveret friskbagt brød fra Lagkagehuset, hvor der selvfølgelig tages højde for allergier, samt have laktose- og gluten frie produkter i forhold til brød, mælk, yoghurt, pålæg og smør mm.

I receptions hyggelig sofaarrangement, kan der nydes en lokal øl eller sodavand fra Fur Bryghus eller Hancock.
Der ligger flere gode restauranter i gåafstand omkring Hotel Skivehus, hvor du kan finde alt fra italiske specialiteter til gode bøffer.

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Hotel Skivehus: Hotel Skivehus