Hotel Vejlefjord

Dejlige spaophold i smukke historiske rammer, smilende natur og fantastisk wellness.

Den ultimative forkælelse i idylliske rammer

Omgivet af bøgeskov og lige ned til fjorden ligger det smukke Hotel Vejlefjord – også kaldet "Slottet i skoven".

Et spa- eller weekendophold på Hotel Vejlefjord inkluderer altid adgang til De Termiske Bade & Thalasso spa, tre-retters aftenmenu, overnatning og morgenbuffet.

Du kan tilkøbe velkomstpakker til værelset eller en forkælende spabehandling til dit ophold.

 

De Termiske Bade & Thalasso Spa

I De Termiske Bade byder hvert bad, hver hule, hvert rum på en sanseoplevelse for sig. Varme, kulde, lys, lyd, damp, sommerregn, massagebrusere og saunaer gør dig helt afslappet. Tag dig god tid til at opleve det hele.
I skovsaunaen laver gusmestrene saunagus med efterfølgende dyp i fjorden eller afkøling i isbadet.
I Thalasso Spa finder du det store bassin med varmt saltvand, hvor du kan flyde helt ubesværet. I saltsaunaen med mange fantastiske egenskaber kan du nyde udsigten over parken, mens varmen afslapper din krop.

 

Naturen omkring hotellet

Parken, stranden og skoven inviterer til lange gåture. De oprindelige kurveje er af varierende længde og stigning, og på hele området er der bænke, hvor man kan tage sig et hvil, nyde den fantastiske udsigt og duftene af hav og skovbund.

 

Restaurant og køkken

Brasseriet, Glassalen og Panoramaterrassen danner rammen om opholdenes måltider, alt afhængig af vejret. Atmosfæren i restauranten er hyggelig og herregårdsstemningen gennemført. Her serveres sund og ærlig mad, som køkkenet tilbereder med sæsonens friske råvarer.

 

Værelser

Hotellets 116 værelser ligger fordelt i tre bygninger. På dit hotelophold, spaophold eller weekendophold vælger du selv værelsestype, samt om du ønsker udsigt og balkon, eller måske en suite.

 

Møde og konference

Hotel Vejlefjord byder velkommen til mødelokaler med moderne komfort og smukke atmosfærefyldte rammer med fantastisk udsigt.