Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness er beliggende kun 300 meter fra Kattegat i den nordlige udkant af den idylliske købstad, Sæby.

Hotellet byder på 100% forkælelse og velvære. Genfind den indre ro og energi med et eksklusivt Wellness ophold der inkluderer behandlinger, første klasses gastronomi og afstresning. 

Hotellets unikke faciliteter, den hyggelige atmosfære og perfekte beliggenhed nær skov, strand og Nordjyllands mange seværdigheder er et perfekt udgangspunkt for et vellykket ophold.

Hotellet er handicapvenligt og har elevator, der giver adgang til størstedelen af værelserne.

Hotel Viking har en A la Carte restaurant,  og en café med retter og specialiteter for enhver smag. I restauranten tilbydes der á la carte middag samt dagens 3-retters menu. Det er også muligt at bestille a la carte ud fra vores sæsonbestemte a la carte kort. Vinkortet er en historie for sig, da vores fantastiske vinkælder altid overrasker med kendte klassikere og moderne spændende vine.

Restauranten er åbent alle dage på året, kun med få undtagelser. Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen

Oplev også hotellets unikke Aqua, Spa & Wellness afdeling med inden- og udendørs faciliteter, bl.a. stort spa på tagterrassen med udsigt over Kattegat eller lad dig friste af wellnessafdelingens mange tilbud på behandlinger og det store udvalg af skønhedsprodukter.

Nyd også den afslappende atmosfære i hallen eller tag en drinks i den hyggelige lobbybar – mulighederne er mange med et besøg på Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness.

Hotellets største lokale har plads til 400 personer – ideelt til kurser, konferencer, fester m.v.

Læs mere på http://www.hotelviking.dk/