©  Foto:

HPs Fiskesø

HP’s Fiskesø ligger midt på Salling, som en rolig oase i naturrige omgivelser.

Søen er 10.000m2 og byder i højsæsonen på daglige udsætninger af diverse ørredarter. Dette giver optimale betingelser for lystfiskere på alle niveauer til at få en god fiskeoplevelse.

I højsæsonen bliver der dagligt udsat fisk. I servicebygningen kan du se hvornår og hvor mange kilo, der sidst er sat ud.

Der bliver primært udsat regnbueørred, men også bækørred og guldørred.

Faciliteter

De prioriterer højt at det skal være muligt at ”Fange en oplevelse” for alle. I servicebygningen er der betalingsrum, et handicapvenligt toilet, renserum med stålbord, varmt og koldt vand. Derudover kan du se informationer b.la. omkring udsætning af fisk og nyde en kop gratis kaffe eller kakao.

Arealet omkring huset er flisebelagt. Parkeringspladsen er stor og det er muligt for personer med handicap at stå ud på fast fliseunderlag.

Rundt om søen er der anlagt en sti, hvor der er opsat borde-/bænke sæt, skraldespande og seks små læhuse med bænk til de regnfulde og blæsende dage.

På den vestlige bred af søen er der en trægangbro. Et tiltag for at alle kan fiske hos os. Med sin længde på 70 m og 3 platforme er der tilgængelighed for kørestolsbrugere og giver nem adgang til de bedste fiskesteder.

Det ottekantede hus ligger ved siden af servicebygningen. Den kan udlejes til arrangementer som fødselsdagsfester eller firmature. Besøg vores hjemmeside for mere information om booking.

Åbningstider

Sommersæson: 1. marts – 31. november, hver dag fra 06.00 – 22.00

Vintersæson: 1. december – 28. februar, Lukket

Få mere information på: http://www.hpfiskeso.dk