©  Foto:

Hr. Søgaard

Hr. Søgaard Gastropub er Aalborgs kombinerede bryggeri og restaurant, som ligger centralt på det hyggelige C.W. Obels Plads, hvor der altid er noget i gære.

Hr. Søgaard Gastropub’s beliggenhed indbyder om sommeren til, at maden kan nydes udenfor i solen. Om vinteren fristes der med hjemmebagte æbleskiver og varm chokolade i de varme hyggelige lokaler, som ligeledes byder på gode adgangsforhold for kørestolsbrugere.

Bryggeri og gastropub i samme hus

I Bryghusets kælder findes selve bryggeriet, hvor man gennem glasvæggen kan følge brygprocessen og få et kig ned i de åbne gærkar. Guidede ture og ølsmagning kan arrangeres for grupper op til 200 personer. I søsterlokalet, hos Fru Søgaard, er der plads til ca. 125 spisende gæster, og hos Hr. Søgaard godt 70 spisende gæster.

Det er desuden Aalborgs eneste gastropub med eget bryggeri. Her er der altid hjemmebryggede øl på de mange forskellige haner, som kan nydes med et stykke dansk smørrebrød eller den klassiske burger.

Nyd en velsmagende øl under en rolig snak eller imens du ser live sport på en af deres tre fladskærme eller til de større events fra storskærmen.