©  Foto:

Hundested Havnehytter

Hundested Havnehytter har en helt unik beliggenhed direkte ud til kajen ved Hundested lystbådehavn, men en fantastisk udsigt over Isefjorden.

I den idylliske gamle fiskerihavn midt mellem fjord og hav og med den bedste badestrand som nabo, er der hyggelige restauranter, gallerier, fiskebutikker og røgerier.

Fra morgenstunden lander kutterne dagens fangst af friske fisk og blander sig med gæstesejlerne, der nyder det facinerende havneliv. Et oplagt sted til kortere eller længere ophold i Nordsjælland.

Indretning af hytter:

Der er 4 sovepladser med sengetøj, men linned skal medbringes eller kan lejes. Spisebord, stole og havemøbler. Køkken med køleskab, kogeplader, vask, kaffemaskine, porcelæn og køkkengrej. Der er elvarme og husene er isolerede og har termoruder. Seperat er indrettet en hytte med 3 familierum og toilet.

Priserne gælder for 1 hytte til 4 personer inkl. el, vand og varme. I højsæson og weekender kan der være begrænsning på reservation af en enkelt dag. Vi har yderligmere gratis internet samt gratis cykler.

Vi holder vinterlukket 1. november - 1. april.