©  Foto:

Huset HAVS

Nyd en løkkendarisk madoplevelse i unikke rammer og skøn atmosfære. Sæt dig godt tilrette, gå på opdagelse i menukortet smækket med lokale råvarer, og glæd dig til en smagsoplevelse, som du uden tvivl kommer igen efter. 

Madhus, bar, surf- & livsstilsbutik på ét sted  

MADHUS: Når du træder ind i Huset HAVS, bliver du mødt af den nærmest ikonisk og smukke fiskekutter, som i dette tilfælde danner rammerne om restaurantens ene bar. Overalt på væggene hænger skønne fotografier fra Løkken, der er levende lys på bordene og store hyggelige puder ved siddepladserne. I Huset HAVS har man lyst til at blive til en god kop kaffe efter maden og nyde atmosfæren lidt længere. 

Restaurantens menukort byder på lækre retter - lavet på de absolut bedste lokale råvarer - og til enhver smag. Huset HAVS samler lokale og turister, store som små og ung som gammel til god mad og fællesskab. Gå ikke glip af et besøg på denne perle, når du er i Løkken.

'Fællesspisning' slår alt!

Huset HAVS afholder fællesspisning udenfor højsæsonen. Her er der både plads til at mingle med hinanden på kryds og tværs over noget god mad, samtidig med at man får nye bekendtskaber. Menuen skifter - men hyggen er der hver gang. Hold øje med Huset HAVS' facebookside for datoer og tilmelding. 
 
Livstil ude vestpå

BUTIK: For dig der leder efter surfboards og SUP-boards, med alt hvad der følger med dertil, så skal du ikke lede længe. Huset HAVS er ganske vist et madunivers for sig selv, men i samme hus, er der også en butiksdel. Her finder du alt fra div. boards, dragter, finner mm. Se også deres udvalg imellem plakater, maritim interiør og tøj. Forvent en nærværende og personlig service. Teamet på Huset HAVS er klar til at besvare på alle dine tekniske spørgsmål omkring udstyr og hjælpe dig frem til det helt rigtige.