Grøn oplevelse
©  Foto:

Hvalpsund Familie Camping og hytter

Hvalpsund Familie Camping er placeret i den maritime havneby Hvalpsund, som ligger på spidsen af Louns Halvøen. Her er fred og ro i højsædet, med masser af aktiviteter for børn og voksne. En fantastisk ferie er garanteret her for hele familien. 

Hvalpsund Familie Camping er et godt valg til en god ferie for hele familien. Pladsen ligger
smukt placeret ved Limfjordens vandkant. Den børnevenlige strand indbyder til vandaktiviteter, leg og krabbefiskeri. Limfjorden er perfekt til kajak og paddleboards. På dage med blæst er Limfjorden velegnet til kite- og windsurfing.

Der er et hyggeligt poolområde med børnebassin og et stort bassin med rutsjebane og boblezone. Pladsen indeholder også en stor legeplads med gynger, legetårn, trampolin, hoppepuder og en mooncarbane. Her er aktiviteter for både børn og voksne fx. musikarrangementer, fællessang, snobrød,
vinsmagning, guidede vandreture og pooldisco.

Er I til kolde forfriskninger og nemt aftensmad, kan det købes i cafeen. De har også en lille butik med is, slik og daglige fornødenheder. Herudover rummer pladsen servicebygninger med køkkener, toilet, familierum, puslerum og vaskeri.

Nærområdet indeholder alt det der skal til for en vellykket ferie, hvor der både er tid til afslapning og sjove aktiviteter. Her finder I gode afmærkede cykel- og vandreruter, Put & Take sø, Hvalpsund Golfklub, den hyggelige Lystbådehavn og Hvalpsund Færgehavn, hvorfra I kan sejle med færgen “Mary” til Sundsøre.

På campingpladsen er der en rigtig dejlig atmosfære og hyggelig feriestemning. Bliver I ligesom mange andre tiltrukket af den gode stemning og en smuk natur, så besøg Hvalpsund Familie Camping.

 

Café Himmelblå

På Hvalpsund Familie Camping ligger Café Himmelblå. Her har I mulighed for at købe en lækker burger med sprøde krydrede pommes. Her er der fokus på at gøre brug af lokale leverandører, blandt andet lokalt kvalitetskød fra Himmerlandskød og Det lille Slagteri. Se menuen her.

I caféen sælges der både varme og kolde drikke bla. Hancock fadøl og sodavand, hyldedrik fra Louns, Peter Larsen kaffe, vin og drinks. 

Bliver temperaturen for høj, så sælger de også lækker italiensk is fra Voel Ismejeri og Frisko fryseren er altid fyldt op.

 

Autocamperplads

På Hvalpsund Familie Camping har I mulighed for at parkere jeres autocamper på alle pladserne, og det anbefales at vælge udsigtspladserne på første række med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Pladserne er lette at køre til, og på en solrig dag, vil I se den smukkeste solnedgang.

Det er let at fylde vand på vognen og komme af med gråvand.

Selvbetjening er muligt hele året rundt, hvis I booker online. Se mere her.

 

Udlejning af glaskajak og paddleboards

Hos Hvalpsund Familie Camping har I mulighed for at leje både glaskajakker og paddleboards. Ved leje medfølger redningsvest og pagaj.

Glaskajak: Det er en særlig oplevelse at komme ud på Limfjorden i en glaskajak. Den minder om en kano og er helt gennemsigtig. Det betyder, at I får mulighed for at se livet under vandoverfladen - det skal prøves!

Paddleboards: Har I en god balance eller skal det undersøges? Her kan I leje paddleboards, og få sjove og gode ferieoplevelser.

Se priserne her

 

Hytter
PERFEKT TIL DIG SOM KAN LIDE EN SIMPEL FERIEFORM, DER GARANTERER EN SENG OG TØRVEJR OVER HOVEDET.

Minihytten er indrettet med plads til max 4 personer og indeholder 1 soverum med 4 sengepladser fordelt på køjeseng og sovesofa med tilhørende dyner og puder.

Hytten er indrettet med et simpelt køkken bestående af køleskab, kogeplader, kaffemaskine og service til 4 personer. Der hentes vand udenfor hytten. Hytterne er tæt beliggende på gode servicebygninger med fælles køkken, familierum, brusebade og toiletter.

Minihytten har delvis overdækket terrasse med cafébord og 4 stole.

Hund er tilladt i Minihytten.
Det er muligt at leje håndklæder og sengelinned.