©  Foto:

Hytteudlejning på Aarø Camping

Tag til Aarø på hytteferie, og benyt jer af faciliteterne på Aarø Camping. Der er både butik, café og børnezoo. Vælge mellem to forskellige typer hytter.

Hytteferie på dejlige Aarø

Midt på den skønne ferieø Aarø, kan du overnatte på Aarø Camping. Her er det både muligt at overnatte med egen campingvogn, men du kan også leje en af deres feriehytter. Du er centralt beliggende på øen og kan derfra nemt gå på opdagelse i alle øens unikke tilbud, aktiviteter og smagsoplevelser. 

Selve campingpladsen er bygget op omkring et ældre nedlagt landbrug, og de gamle bygninger danner rammen om pladsen og sætter stemningen.
I den ene længe finder du pladsens reception. Herfra varetages ind- og udcheckning, og her vil de også være behjælpelig med at ekspedere post og vejlede om eventuelle udflugtsmuligheder, både på øen, men også på fastlandet.

Pladsen har 2 forskellige typer hytter du kan leje:

  • Type 1 inkluderer 4 sovepladser i køjesenge og køkken med service, køleskab, kaffemaskine osv.
  • Type 2 har plads til 2 vokse samt 2-3 børn på en hems. Denne hytte inkluderer også køkken med service, køleskab, kaffemaskine osv.

Ingen af hytterne har indlagt vand, men er placeret tæt på køkken og badefaciliteter. Derudover har pladsen 2 udlejningscampingvogne med plads til 4 personer.