©  Foto:

Il Buco

Hos Il Buco oplever du en kompromisløs tilgang til ansvarlighed og ærlige råvarer, og en stor kærlighed til små, lokale, danske producenter – både når det kommer til økologiske råvarer og ren vin.

Il Buco tilbyder en sæsonbestemt menu med et strejf af italiensk inspiration – lavet med 99 % danske råvarer. Deres menu skifter i takt med tilgængeligheden af ​​friske råvarer fra de producenter og landmænd, som de samarbejder med. Deres mad er lavet med omtanke og kærlighed – fra bunden af.

Il Bucos filosofi handler om det simple, rene måltid, hvor ansvarlighed er omdrejningspunktet for alle de valg, der træffes. I den stemningsfyldte restaurant er der derfor fokus på sæsonens økologiske og lokale råvarer dyrket regenerativt i Danmark. På menukortet er kærligheden til støvlelandets traditioner tydelige, og restauranten serverer udelukkende skånsomt fangede fisk og skaldyr samt kød fra små, bevidste producenter.

Restauranten driver også sit eget bageri og vinimport, hvor stramme krav til at gøre en forskel også sætter dagsordenen. I bageriet fremstilles økologiske surdejsbrød, croissanter og andet bagværk, og hos Il Buco Importazione finder du et solidt udvalg af italienske vine produceret med ingen eller næsten ingen intervention. Il Buco står også bag populære La Banchina på Refshaleøen. Der er derfor masser af mulighed for at opleve den italienske stemning, uanset hvor du befinder dig i den danske hovedstad.

Besøg dem hver dag til morgenmad, frokost eller middag, til kager, hjemmelavet pasta, snacks, drinks, og italienske naturvine.