©  Foto:

Jacobsen Plus

Kig ind hos et af Danmarks mest inspirerende huse for møbeldesign og interiør. Her finder du alle de store designklassikere fra anerkendte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Poul Henningsen.

En af Danmarks førende indenfor designklassikere

Jacobsen Plus er et større møbel- og interiørhus, som specialiserer sig i designermøbler og belysning fra anerkendte designere med særligt fokus på de største danske navne. Sortimentet spænder fra produkter i en middel prisklasse til dagligdags brug til store investeringer i den helt høje prisklasse, men til konkurrencedygtige priser.

Det er med andre ord her, hvor du kan anskaffe dig Ægget, Svanen, Y-stolen, skalstolen, Corona-stolen og andre tidløse klassikere.

 

Interiør og accessories til hjemmet

Foruden møbler og et stort udvalg af designlamper, byder Jacobsen Plus også på et større udvalg af accessories til hjemmet. Du har her god mulighed for at finde de helt rigtige gaver til enhver anledning – store som små.

 

Møbelhandel i 5. generation

Jacobsen brandet har været kendt i Horsens siden Leo Jacobsen åbnede sin møbelforretning på Søndergade i 1929. I dag drives butikken på Hattingvej af 5. generation – Claudia og Peter Jacobsen. I dag er Jacobsen Plus desuden kendt for deres store webshop, som servicerer hele Danmark – i dag har Jacobsen Plus ligeledes butikker i Aarhus samt København.

Klik på dette link for at gå til Jacobsen Plus’ webshop og få et indblik i sortimentet inden du besøger butikken.

 

Sæt dig til rette i den lille café

H5 er navnet på Jacobsen Plus' café, som tilbyder måltider som panini, salater og kager. Og så er det også her, hvor du kan få en god barista-kaffe.