©  Foto:

Jensens Bøfhus, Nytorv

Jensens Bøfhus er en kendt familierestaurant i Danmark, hvor der tages hånd om såvel børn som voksne. Her inviteres du og alle du kender indenfor til frokost- og aftenservering i indtagende rammer.

På Østerågade, ved Nytorv ligger familierestauranten Jensens Bøfhus, der hele året rundt åbner dørene op for hyggelige stunder. Beliggende i et gammelt stenhus, der engang husede Landbobanken, har kæden formået at skabe en moderne restaurant, med plads til hele familien. Her serveres der bøffer i alle afskygninger, spareribs, snacks og restaurantklassikere som nachos, rejecocktail og burgere, mens de små har deres helt eget børnekort. Som traditionen byder, kan du desuden bestille deres lækre ta’ selv salatbar og til dessert deres ta’ selv softice og meget mere.

Foruden mad til familievenlige priser kan Jensens Bøfhus tilbyde et legerum, hvor børnene kan boltre sig, udendørsservering, når det gode vejr rammer byen, Take-away, hvis du ønsker at tage hyggen med hjem og plads til din næste store familiefest. Det eneste du skal gøre, er at møde op i restauranten eller bestille bord hjemmefra, sætte dig til rette og så sørger personalet for resten. Du kan også besøge Jensens Bøfhus, City Syd.

Læs mere om Jensens Bøfhus, Nytorv i Aalborg…