©  Foto:

Restaurant Flammen

Hos Restaurant Flammen, som du finder midt i Aalborg ved Nytorv, er omdrejningspunktet grillet kød i en stor buffet. Her er der plads til både den lille familie, den store fest og det større arrangement.

Restaurant Flammen er en familieejet restaurant, hvis historie begyndte tilbage i Sønderjylland for mange år siden. Det hele startede med en købmandsbutik, der blev til Fole Høkerkro, og siden hen til det vi i dag kender som Restaurant Flammen – en restaurant hvor alle smagsløg vil finde sig til rette, og hvor alle er velkomne. Første restaurant åbnede dørene op i Kolding, og med tiden er det blevet til restauranter rundt i hele Danmark. I Aalborg er restauranten at finde i den gamle Bio 5 – et sted fuld af historie og sjæl.

Den berømte Grillbuffet

Når du kigger på menukortet hos Restaurant Flammen, ser det nok lidt anderledes ud, end hvad du er vant til hos andre restauranter - for her består kortet ikke af a’ la carte retter, men i stedet af deres store og lækre grillbuffet, som er restaurantens sjæl og berømthed. Buffeten rummer mere end 15 slags kød lige fra kalveculotte til vildtkød og go'e ben, en mangfoldig salatbar og andet godt tilbehør såsom pommes frites, flødekartofler og lækre sovser.

Buffeten er dog ikke alt hvad denne skønne restaurant kan tilbyde, for her er der selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe både dessert og drikkelse. Til dessert kan du vælge blandt forskellige lækkerier, herunder ’Gammeldaws’ Æblekage, Softice ad libitum og Crème Brûlée, og derudover tilbyder restauranten et drikkekort, der omfatter både vin, øl, vand og velsmagende cocktails. Ønsker du hele pakken – buffet, dessert og drikkelse i ét - tilbyder restauranten tre løsninger, nemlig Flammen Special, All Inclusive og Børnepakke.

Endelig tid til weekend

Hver lørdag og søndag byder restauranten indenfor til en overdådig brunch- og frokostbuffet, med alt hvad hjertet kan begære. Her kan du se frem til en buffet, der ikke blot indeholder de klassiske valg, men også et udvalg bestående af retter som tarteletter, byg-selv-burger og vafler med softice. Denne er restaurant er dermed det perfekte sted at starte din længeventede weekend.

Læs mere om Restaurant Flammen i Aalborg...