©  Foto:

Jørns Busrejser

Hos Jørns Busrejser er intet for småt, og intet for stort, hvilket betyder, at her er muligheder for alle! Fra familieturen rundt i det Nordjyske og foreningens dagstur, til charterturen ud i Europa.

Tilbage i 1979 voksede der i Brønderslev en selvstændig virksomhed op, der dengang blot bestod af én bus og én mand. Gennem flere årtier har denne enkeltmandsvirksomhed vokset sig større og større og er i dag Jørns Busrejser – et anerkendt og velrenommeret firma der tilbyder busrejser, udflugter, charterture og meget mere, for både firmaer, institutioner og private. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Med kunden i fokus 

Hos Jørns Busrejser er det vigtigt at du som kunde, altid er i fokus på hele turen – hver dag, hver time og hvert minut. Derfor er alle chauffører hos Jørns Busrejser erfarne og serviceminded og leverer tryghed, og har I brug for en ekstra hjælpende hånd på turen, så kan dette også arrangeres. Derudover er Jørns Busrejser også klædt godt på, når det kommer til handicapkørsel, så her er der intet at bekymre sig om. 

Udover at have kunden i fokus under rejsen, er du selvfølgelig også i fokus inden rejsen. Dette betyder med andre ord, at hos Jørns Busrejser er de også behjælpelige med blandt andet forslag til aktiviteter og udflugtssteder, og hvilke praktiske udfordringer du kan møde på turen. 

Komforten i højsædet 

Med talrige turmuligheder følger der også adskillige busmuligheder, når det kommer til valg af busser, så bussen passer til netop dine ønsker og behov – og hos Jørns Busrejser kan du booke en moderne og miljøvenlig bus med lige præcis det komfortniveau du ønsker. Søger du f.eks. høj luksus, så er VIP bussen, den du skal have fat i. For her kan du nyde turen i komfortable siddepladser eller i et sofaarrangement, ta’ en øl fra fadølsanlægget, nyde en kold drink fra køleskabet, holde festen bag tonede ruder og meget mere. Her er desuden også mulighed for catering. Under alle omstændigheder er personalet altid klar på telefonen til at finde en løsning til din tur.

Læs mere om Jørns Busrejser i Brønderslev...