©  Foto:

John Bull Pub

John Bull er en autentisk engelsk pub med charme og rolig atmosfære. Nyd en lækker øl fra et af Nordjyllands største udvalg af danske og udenlandske ølmærker. Pubben har også alle de gode whiskytyper.

Her er altid garanti for en god oplevelse, specielt på grund af pubbens perfekte placering lige på Toldbods Plads, hvor der altid vrimler med mennesker ved Toldbodsplads springvandet, som er Danmarks første musikalske fontæne. I sommermånederne kan du endda betragte de store krydstogtskibe, når de kommer sejlende i havn.

Klassisk Engelsk Pub 
Når du træder ind i John Bull Pub, bliver du mødt af et velkendt syn med indretning i klassisk engelsk stil, og et væld af fodboldtrøjer i loftet. Hver måned introducerer John Bull en ny månedens øl, som udvælges mellem Europas bedste bryghuse. Dette sikrer, at du altid kan opleve nye spændende øl til enhver smag.
John Bull er stedet, hvor du kan læse din avis i fred og ro, eller mødes med dine kunder og forretningsforbindelser i rare omgivelser.

Altid et spændende event på programmet 
Der er live musik hver lørdag, og på udvalgte torsdage og fredage kan du også opleve medrivende musikarrangementer. Derudover er der mulighed for at følge dine yndlingshold fra de store ligaer i Europa, såsom Premier League, og ellers Champions League på storskærm - dog kun direkte kampe. 
Den sidste mandag hver måned afholder Dansk/Britisk-Club den klassiske Pubquiz, som er åben for alle. Der er selvfølgelig præmier til vinderne af quizzen.

Aalborg Beerwalk
John Bull Pub er en del af Aalborg Beerwalk - en rigtig god måde at opleve Aalborgs bedste pubber. Her får du 6 velskænkede øl, som kan nydes på 9 forskellige pubs rundt i Aalborg centrum.

Læs mere om John Bull Pub i Aalborg…