©  Foto:

Jul og eventyr på Gram Slot

Jul og eventyr til Gram Slots årlige julemarked 

Julemarked, drillenisser & pyrus 

Fra kl. 10.00 - 16.00 - Lørdag og søndag d. 25 og 26 november, lørdag og søndag d. 2 og 3 december og lørdag og søndag d. 9 og 10. december 

Tag til det årlige julemarked på Gram Slot. I den sidste weekend i november og de to første weekender i december, slår Gram Slot op for masser af julestemning.

I den stemningsfylde Lade ved Gramgaard, er der bodholdere som står klar med keramik, julede bolcher, julepynt, godt vintertøj eller noget helt andet, så gå på opdagelse hos de mange bodholdere. 

Pyrus besøger markedet
Udover boderne kan du opleve Pyrus, der i den Holstenske lade spreder julemagi og smil. Husk at bestille billetter i god tid.
Du kan bestille billetter her

Nisser og juledrillerier for børn
Igen i år kan du besøge de søde nisser, der med gåder, sang og andre finurlige aktiviteter skaber et dejligt julet aktivitetsrum for børn i laden ved minizooen. Her vil der også være mulighed for en tur på hesteryg eller i hestevogn.  

Julemad
Begynder maven at rumle kan du købe lidt julesødt i cafeen mens du i restauranten kan købe en juleplatte. Husk at bestille dit julebord, hvis i ønsker at spise i restauranten på telefon +45 74 82 00 40 

Entre for gæster:
For at få adgang til boderne på slottet og ved Gramgaard samt nissernes juledrillerier ved juleladen, kræver det en adgangsbillet.

Priserne er således:

0 – 4 år: gratis 
5 – 12 år: 50 kr.
13 – lige så gammel som julemanden: 100 kr.

For at opleve Pyrus på julemarkedet skal du købe en billet til den forestilling der passer jer.
Priserne her er:
0 – 4 år: gratis 
5 – 12 år: 50 kr.
13 – lige så gammel som julemanden: 100 kr. 

Du kan læse mere om jul på Gram Slot her