©  Foto:

Jul på FÆNGSLET

Jul på FÆNGSLET er en af årets første og største danske julemarkeder, som hvert år bliver holdt i november på FÆNGSLET i Horsens. Her kan du opleve alt, hvad et godt julemarked skal indeholde – i store mængder.

Tyvstart på julestemningen

Mærk julefreden sænke sig til Fængslets kæmpestore julemarked og brug et par hyggelige timer i de unikke julepyntede omgivelser.

Gå på opdagelse i de mere end 200 stande, gå en tur langs den hyggelige juleallé, besøg julemanden og spis dig mæt i æbleskiver, rissengrød og andre julelækkerier.

Og i Snedkeriet, Gymnastiksalen og i Magasinet er der stillet op med de bedste gaveidéer inden for design, vintage og brugskunst.

Gå også på opdagelse i det eventyrlige vinterlandskab og nissebyen Snekøbing, prøv en tur i Polarekspressen, tag årets julefoto ved selfie-julevæggen eller oplev Horsens Garden.

Du kan også slå dig løs i den store delikatesseafdeling.

 

Program og billetter

På grund af sin store popularitet og efterspørgsel, afholdes Jul På FÆNGSLET over seks dage i november. I 2023 var der 39.000 besøgende. I 2024 afholdes julemarkedet den 8.-10. og 15.-17. november.

Der kan købes billetter i døren (i porten, der leder ind i fængslets indergård). Der kan være lang kø når du kommer, men oplagte og dygtige medarbejdere i billetlugen sørger for, at ventetiden aldrig bliver for lang.  

På FÆNGSLETs hjemmeside kan du se oversigtskort og program, når kalenderen nærmer sig november.

 

Overnatning i Horsens

Vil du gøre turen til julemarkedet på FÆNGSLET til et weekendophold? På denne side kan du få overblikket over overnatningssteder i og omkring Horsens.

 

Om arrangørerne

Jul På FÆNGSLET er arrangeret i samarbejde mellem FÆNGSLET og Habengut Marked. FÆNGSLET har stor erfaring i afholdelse af store events – fra musikfestivaler til messer, middelalderfest og stadionkoncerter. FÆNGSLET er også hjem for Europas største fængselsmuseum, et spisested, overnatning bag tremmer og aktiviteter i fængselsparken.

Habengut Marked besøger jævnligt FÆNGSLET med deres store loppemarked. Det er med andre ord ikke kun i julen, at du kan gå shop-amok i loppefund på FÆNGSLET.