Juliette i Aarhus

Juliette Cafe & Brasserie

Foto: Juliette
Spisesteder
Restauranter
Juliette er en fransk restaurant i den hyggelige Jægergårdsgade på Frederiksbjerg, hvor du både kan få en lækker brunch, god middag og måske byens bedste burger.
Adresse

Jægergårdsgade 54

8000 Aarhus C

Kontakt

Telefon:+45 86 21 54 54

Et populært brunch-sted

Juliette er et hyggeligt brasserie, hvor du kan få fransk comfort food i rustikke og hjemlige omgivelser. Juliette har også velsmagende øl, gode franske vine, cidere og dejlige bobler. Betjeningen og stemning er uformel og hyggelig.

Smag på det franske køkken

På Juliette kan du få gode franske smagsoplevelser, uanset om appetitten er stor eller lille, eller om du bare vil have en hurtig bid af det franske køkken med på farten.

Hyggelig gårdhave

Når vejret om sommeren viser sig fra sin gode side, kan du enten sidde i brasseriets gårdhave eller ude foran mod Jægergårdsgade, hvor aftensolen varmer i den dejlige sensommer.

Bestil bord på forhånd

Der er ofte rift om pladserne, så det er en god idé at bestille bord på forhånd. Uanset om det er til middag eller brunch.

Nomineret til Byens Bedste i 2017

Juliette blev nomineret til Byens Bedste Café i 2017 af Aarhus Stiftstidende, der skriver:

"Midt i den trendy Jægergårdsgade har Juliette især skabt sig et ry som brasserie, men bestemt også som café med morgenmad og brunch i topkvalitet. I lidt kringlede lokaler, med gårdhave og servering på fortovet - netop i år med fem-års-fødselsdag."

#julietteaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Jægergårdsgade 54

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

tirsdagonsdagtorsdagfredaglørdag

10:00 - 21:30

søndag

10:00 - 21:00

mandag

12:00 - 21:30

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af