©  Foto:

JyllandsAkvariet

Tag hele familien med på oplevelse i JyllandsAkvariet. 

Her kan du opleve mange forskellige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden. 

 

Du kan være med til at fodre og røre ved hajer, rokker og fladisk i akvariet. Her kan du se, hvornår du kan være med til at fodre fiskene.

I "Fødeklinikken" kan du se de små hajæg og de små haj babyer. Her kan du følge dem fra fødegangen, til dagplejen og videre ud til de store akvarier. 

Du kan udforske børne-ubåden eller gå på ravjagt på den indendørs sandstrand, og du selvfølgelig beholde det rav du finder.

JyllandsAkvariet har også oplevelser de firbenede medlemmer af familien. Her kan din hund boltre sig på agilitybanen.


Ture ud af huset

Sælsafari: Kom tæt på sælerne og nyd naturen på JyllandsAkvariets sælsafari i deres formidlingsbåde. Læs mere om Sælsafari og book din billet her.

Ravsafari: Her kan du få gode råd om hvor, hvordan og hvornår det er bedst at finde rav ved vestkysten. Læs mere om Ravsafari og book din billet her.

Østersafari: Limfjordens vande er fulde af udsøgte delikatesserer, Limfjordsøsters. I østersæsonen laver JyllandsAkvariet populære ture, hvor du kan samle dem op og tilberede dem på grill og smage dem rå. Læs mere om Østerssafari og book din tur her.

Seafood Safari: Her tager du med en lille gruppe på en båd, og sejler ud for at røgte ruser eller tejner på vandet udfor Nationalpark Thy. På turene fanger man oftest lækre krabber og limfjordshummere, alt afhængig af årstiden.

Efterfølgende tilberedes der en lækker seafoodmenu med indsamlede krydderurter og smagsprøver på lokale råvarer alt afhængig af årstiden.

En superlækker narturlig gourmetoplevelse i det vestjyske. Læs mere om Seafoodsafari og book din billet her.

 

Skal vi arrangere en uforglemmelig oplevelse for jer?

Kontakt JyllandsAkvariet hvis I er en gruppe, familie, forening eller større venneflok, der ønsker sig en uforglemmelig oplevelse. Så hjælper JyllandsAkvariet med at planlægge en dag, lige som I ønsker det.