©  Foto:

Kajak og SUP-board udlejning hos Horsens City Camping

Oplev Horsens Fjord fra vandsiden og få samtidig rørt musklerne. Hos Horsens City Camping kan du leje en havkajak eller et SUP-board i to timer, fire timer eller en dag og få en helt særlig oplevelse i en af Danmarks smukkeste fjorde.

Nyd naturen fra vandet

Horsens Fjord byder på et fjordlandskab med lavt vand, flere skønne badestrande, et rigt fugle- og planteliv samt tætte skovområder. I Fjorden ligger også øerne Vorsø, Alrø og Hjarnø. Du kan tage en tur på vandet enten i kajak eller på SUP-board og opleve det hele. Hvis du er heldig, kan du møde både sæler og marsvin på din tur!

Det rolige vand i fjorden gør, at alle kan prøve kræfter med de vuggende vandaktiviteter. Så selv hvis du er nybegynder ud i vandsportens verden, kan du få en rigtig god oplevelse, og komme hjem med trætte muskler og rygsækken fyldt med nye minder.

 

Turanbefaling

Hvis du gerne vil sejle tæt på naturen, anbefaler vi at sejle langs kysten fra Husodde til Brigsted. Her går turen langs tæt skovbevoksning og grønne områder. Herfra kan du fortsætte mod Sondrup Strand og Alrø eller tage turen tilbage til Husodde.

Spørg i receptionen ved Horsens City Camping eller læs denne guide for anbefalinger til ture i kajak

 

Priser

Du kan leje en havkajak eller et SUP-board for nogle timer eller en hel dag. Lejen inkluderer alt hvad du skal bruge inkl. pagaj og redningsvest.

Priser for leje af havkajak eller SUP-board:

  • 2 timer: 200 DKK
  • 4 timer: 300 DKK
  • En hel dag: 500 DKK

 

Horsens Fjord

Hvis du slet ikke er færdig med at udforske Horsens Fjord, kan du tage en overnatning på den hyggelige campingplads. Dagen efter kan du vandre Fjordminoen, som er en 52 km. lang vandretur hele vejen rundt om fjorden. Der er også rig mulighed for blot at udforske både det nordlige og sydlige område omkring Horsens Fjord.

Du kan finde inspiration til andre oplevelser rundt om fjorden på denne side

Sørg også for at se vores guide til kajak og SUP i Kystlandet