©  Foto:

Kajak- og SUPudlejning - Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Oplev Svendborgsund og Geopark Det Sydfynske Øhav fra vandet. Lifeplan Kajak & Friluftsliv tilbyder oplevelser i havkajak og standup-paddle-boards, SUP`s. Dette er aktiviteter hvor man på samme tid er i naturen, får motioneret og hygger sig sammen med familie, venner, kolleger, kunder, etc.

Lifeplan Kajak & Friluftsliv beskæftiger til med oplevelser og naturturisme. De tilbyder bæredygtige aktiviteter og formidling forbundet med oplevelser i naturen hovedsageligt i nærområdet - Geopark Det Sydfynske Øhav. Omdrejningspunktet er oplevelser i og fra havkajak & SUP´s. De tilbyder leje af udstyr, kurser og guidede ture samt events og teambuilding. Lifeplan kjak & Friluftliv tilbyder også cykel- og vandreture.


Guidede Kajakture på Svendborgsund og i Geopark Det Sydfynske Øhav

Lifeplan Kajak & Friluftsliv tilbyder gennem sommeren, fra maj til september, en række guidede ture i Svendborgsund. I kajak oplever man naturen og dyrelivet på nærmeste hånd. På Svendborgsund oplever man dagligt sæl, marsvin og havørn. Turen foregår med udgangspunkt fra stranden neden for Hotel Christiansminde og ca. 3 timer frem med indlagt madpause. En kajaktur starter altid med indledende instruktion, og tilpasser niveauet efter deltagernes ønsker, så begyndere kan sagtens være med. For yderligere information og booking, se HER.

Guidede cykelture i Svendborg og Geopark Det Sydfynske Øhav

Lifeplan Kajak & Friluftsliv arrangerer hele året guidede cykelture med tema, for grupper og virksomheder. Temaet kunne være ”Natur, flora & fauna”, ”Den maritime historie”, ”Kulturhistorie”, etc. På cykeltur oplever man byen og landskabet smukkest. Via cyklen har du utallige muligheder for at komme rundt på Sydfyn og øerne i Det Sydfynske Øhav. Ikke blot på de asfalterede veje, men også på stier, skovveje og ikke mindst på de mange anerkendte MTB-spor lavet af og for cykelentusiaster.

Kurser i tilberedning af Vildmarksmad ved Svendborgsund

Bålet er tændt, og duften af kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri spreder sig. Sammen med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn, bliver der tændt op i bålet og i rygeovnen. Man tilbereder i fællesskab et lækkert måltid med årstidens lokale råvarer. For mere information og booking, se HER.

KAYAKOMAT

Lifeplan Kajak & Friluftsliv har opstillet en række Kayakomater smukke steder, hvor en tur på vandet, så vidt muligt, kan foregå i beskyttet farvand. Alle kan leje udstyr i de ubemandede kajak-& SUP- automater, hvor kunden kan booke sin kajak/SUP via en app. I GeoPark Det Sydfynske Øhav står der nu Kayakomater i Svendborg, Faaborg, Rudkøbing og Ristinge.

For mere information og booking, se HER.

 

Partner med Geopark Det Sydfynske Øhav

Som partner med Geopark Det Sydfynske Øhav har vi fokus på bæredygtighed og formidlingen af naturen uden at sætte aftryk.