©  Foto:

Kanoudlejning på A35 Sindal Camping

En tur i kano på Uggerby Å er en kæmpe naturoplevelse, som man ikke bør gå glip af, hvis man befinder sig i området omkring Sindal. Her kan alle være med – uanset alder.

Uggerby Å kan besejles med kano/kajak fra Ilbro til Uggerby Strand. Der er shelterpladser undervejs med muligheder for primitiv overnatning og dejlige steder at nyde den medbragte mad. De er indrettet med drikkevand, primitivt toilet og bålplads m/brænde + gratis låne-cykler m/møntindkast.

Vi udlejer kanoer på dagsbasis og giver special-tilbud på turen Sindal-Bindslev: 300.- / kano ved min. 2 kanoer, typisk med start formiddag kl. 9-10. Bestil venligst dagen før. Ønsker man at sejle i egen kano/kajak udsteder vi gæstelicens á kr. 50,-/ dag. For yderligere information besøg vores hjemmeside.
Har I et ønske om en kanotur på en bestemt dato i år - er det altid en god idé at forudbestille. Vær venligst opmærksom på, at fiskekort kræves til fiskeri i Uggerby Å – sammen med det obligatoriske fisketegn. Begge dele kan købes på Sindal Camping og Kanoudlejning