©  Foto:

Kanoudlejning på Frederiksværk City Camping

Lej en kano i Nordsjælland og tag på kanotur gennem Frederiksværks kanaler til Arresø eller Roskilde Fjord. På Frederiksværk City Camping i Frederiksværk, kan du leje en kano og sejle en tur gennem den smukke kanal i Frederiksværk ud på Danmarks største sø Arresø.

Den perfekte natur oplevelse for hele familien, eller jer som bare vil nyde stilheden gennem skoven og oplevelsen af at se fjorden åbne sig hvor kanalen slutter. 

Vi tilbyder samlet pakker, med kano, overnatning, picnickurv, spisning, grill og selvfølgelig også en rigtig god morgenbuffet i charmerende omgivelser. Kanalen i Frederiksværk er 300 år og snor sig smukt og fredfyldt gennem Frederiksværk by, ud igennem skoven og til Arresø.

Tager man den anden vej går turen mod Roskilde fjord, hvor der er mange udflugts muligheder langs kysten. Både mod Hundested med også ned i fjorden mod Frederikssund og Roskilde. 

Kanoerne

Kanoer er helt nye. De her godkendt til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Der er padler og redningsveste inkluderet i prisen. Book din helt speciel smukke tur på vores hjemmeside.