©  Foto:

Kastrup shelter og teltplads

Tæt på Gram ligger der en luksus shelterplads, hvor der er adgang til brænde, bad/toilet og bålsted. Stedet har også et helt særligt brullypsshelter som skal opleves.   

Besøg Kastrup shelterplads og overnat i bryllups-shelteret

På pladsen ved Kastrup Forsamlingshus er der 4 shelters, hvoraf det ene er et luksus-shelter med to rum – også kaldet bryllups-shelteret af de lokale. Shelteret har et soveværelse og en forstue, komplet med et sæt havemøbler til to, og over døren er der skrevet ”Det er så yndigt at følges ad”.

Shelterne er placeret i en halvcirkel omkring det store bålsted, og man kan tilkøbe brænde fra brændeskuret ved siden af. Brænde koster kun kun 25 kroner pr.sæk. Pladsen har også et udekøkken med drikkevand og fine toiletfaciliteter med bad.

Overnatning i shelterne foregår efter først-til-mølle princippet, men man er mere end velkommen til at sætte et telt op på den store plads, hvis man ikke kan finde en soveplads i et af shelterne. Pladsen og shelterne er gratis at benytte, dog koster det 50 kroner (Mobile Pay) at benytte toilet og bad – pengene går til vedligehold og rengøring.

Sheltere og bålplads modtages og afleveres i opryddet stand, der hænger på hver shelter en kost man kan børste det værste skidt ud med – der er ligeliedes en skraldespand på det grønne område.

Der skal være ro på pladsen kl.22.00. 

Indkøb: 4 km til Gram by