©  Foto:

Kattegatcentret - Kursus, møde og konference

På Kattegatcentret i Grenaa kan du afholde møder, events, fester, promotions, konferencer, unikke oplevelser, teambuilding og et hav af andre aktiviteter.

Hold firmaarrangement i Kattegatcentret

Sammen med jer skaber Kattegatcentret et anderledes arrangement, og de garanterer inspirerende rammer, spændende udfordringer og uforglemmelige oplevelser, som bider sig fast for altid. 

Nedenfor er listet nogle af mulighederne - nærmest kun fantasien sætter grænser!

Aktiviteter

"Fra bund til mund"

Kattegatcentrets "Bund til mund"-koncept, er en teambuilding-aktivitet, der forener gastronomi og samarbejde i smukke, naturskønne omgivelser. Deltag i en fascinerende workshop, hvor I dykker ned i havets skattekammer, udforsker bæredygtige havfødevarer såsom tang og muslinger, og tilbereder et lækkert måltid fra bunden. Få både praktisk erfaring og teoretisk indsigt, mens I nyder den friske havluft og det inspirerende selskab af de kyndige formidlere.

Læs mere om det praktiske og priser her.

"Hang til tang"

Udforsk tangens mange anvendelser gennem Kattegatcentrets "Hang til tang"-koncept. I kan opleve fascinerende oplæg, der afslører tangens potentiale inden for fødevarer, sundhed og havmiljø. I får også smagsprøver og muligheden for at nyde særligt tilberedte tangtapas. Kombineret med en grundig indføring i tangens bæredygtige egenskaber, tilbyder Kattegatcentret en enestående mulighed for læring og kulinariske oplevelser.

Læs mere om det praktiske og priser her.

Lokaler

Auditoriet 

Kattegatcentrets auditorium kan rumme op til 64 personer. Brug det til foredrag, oplæg, linedance eller yoga … Hvad end I finder på, så kan der vises film og præsentationer på det store biograflærred.

Nautilus

Nautilus er Kattegatcentrets selskabslokale, som byder på spektakulær udsigt til Kattegat gennem de store koøjer. Inviter op til 90 siddende personer – eller endnu flere, hvis borde og stole ikke lige er jer. Fra lokalet er der adgang til stor tagterrasse med udsigt over bølgen blå.

Hvalhajen

Under den store 1:1 hvalhaj i hjertet af Kattegatcentret er det muligt at dække op til ca. 200 personer! Her indtages middagen med de store tropiske hajer til den ene side og konæserokker, flagermusfisk og andre tropiske finurligheder til den anden. Derudover er der selvfølgelig en storslået udsigt over Kattegat, hvor månen spejler sig i nattens bølger. 

Læs mere om de mange muligheder og book dit firmaarrangement her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kattegatcentret #visitdjursland #visitaarhusregion