©  Foto:

KAYAKOMAT - Kajak og SUP udlejning

KAYAKOMAT i Silkeborg tilbyder selvservice af kajak og SUP udlejning. KAYAKOMAT har åbent 24/7 og du kan derfor selv, nemt og enkelt, leje en kajak eller et SUP-board, som du kan benytte til at sejle rundt på i naturskønne Silkeborg.

Friheden til at padle

Med KAYAKOMAT kan du booke online og få friheden til at padle, hvor du vil, når du vil. Det er nemt og fleksibelt at leje et SUP-board og kajak fra KAYAKOMAT, og altid tilgængeligt ved det ubemandede udlejningssted. Der er desuden rig mulighed for overnatning langs de smukke Silkeborg søer og ved LY outdoor camp`s hytter i unikke Silkeborg højland.

Naturskønt område

KAYAKOMAT er beliggende på Ly Outdoor Camp i Silkeborg lige ud til Silkeborg Søerne. Udforsk de mange smukke omgivelser på søerne Brassø, Borresø og Julsø og nyd den storslåede natur der befinder sig i og omkring Silkeborg.

En aktivitet for alle

Paddling er en sjov aktivitet, som man kan lave sammen med venner og familie. På få timer kan I nå et væld af udflugtsmål, og har I mere end et par timer til rådighed er mulighederne uendelige. For nybegyndere er det nemt at prøve SUP eller kajaksejlads. Ro her til de mere stille idylliske Paradisøerne, Vejlsø og Brillerne/Aunsø. Mere erfarne padlere kan tage de lidt længere og mere udfordrende ruter.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kayakomat #visitaarhus #visitaarhusregion