©  Foto:

Keramoda

Keramoda skaber brugskunst og skulpturer der er inspireret af Lønstrups rå natur.

 

 

Den gamle strandfogedgård på Strandvejen er en samling af aktiviteter men fortsat det arbejdende keramikværksted, hvor Vibe Falkenberg og hendes medarbejdere skaber de kendte keramiske produkter i farver, der afspejler landet, stranden og havet ved Lønstrup.

Det åbne værksted og keramikbutikken er nu suppleret af Café Oldschool med et omfattende tilbud på mad og drikke. Der er udendørs servering, når vejret er til det.

På førstesalen er maleren Sebastian W. Knudsen rykket ind. Her arbejder han på sine ekspressionistiske malerier og grafiske produkter og har åbent galleri med salg af kunstværkerne. Ved siden af atelieret er der kontormiljø, hvor man kan leje sig ind for kortere eller længere tid. Keramoda har også mulighed for overnatning i moderne hytter, der kan bruges hele året. Der er et krearum, hvor både børn og voksne kan udfolde sig. For eksempel ved selv at lægge farve på keramik fra butikken. Kulturhuset Keramoda er ramme om en række kurser og events. I løbet af året er der en halv snes keramikkurser med international deltagelse, og der arrangeres koncerter på gårdspladsen. Der er også madpakkeborde og legeplads, som gæster frit kan benytte.