©  Foto:

kit kontemporary | Galleriet på Hesede Hovedgård

Møder, retreats, ophold og pop-up events

I det smukke gamle hovedhus på Hesede Hovedgård finder man virksomheden, som hedder Hesede Hovedgård.

Hesede Hovedgård er et sted for livsnydere. Det drives af værtsparret Kit og Claus, som bor på stedet, og som også selv er livsnydere. Med stor respekt for dets 200 år gamle historie, har de indrettet huset med personlighed og samtidskunst – med det formål, at gæster skal føle sig hjemme og godt tilpas. Stedet emmer af personlighed, idet værterne tager udgangspunkt i, hvad de selv sætter pris på. Det betyder, at de serverer den mad og de vine, de selv holder af. Og at de tager økologiske og bæredygtige valg.

Det personlige går igen i indretningen og mulighederne på stedet, som bærer præg af værternes passion for kunst og vin. Claus er søn af en vinhandler, og Kit er også kunstner.

De står selv i forreste række som værter, og det er vigtigt for dem, at gæsterne føler sig velkomne og set – og at alle bliver mødt med smil og varme.

Det stemningsfulde hus danner rammen om forskellige lukkede arrangementer. Det er ofte møder, som for eksempel strategimøder og bestyrelsesmøder, hvor man kan nyde, at der er højt til loftet på alle måder. Det kan også være rolige retreats, hvor en dygtig instruktør står for et weekendophold, og her kan man nyde freden og roen og den gode energi, der er på stedet.

Fælles for alle lukkede arrangementer er, at der altid kun er ét hold gæster i huset. Der opstår hurtigt en særlig og fortrolig stemning, når man ikke skal tage stilling til andre gæster. Det giver grobund for fordybelse og gode samtaler.

Huset har 8 gæsteværelser fordelt på to etager, og gæsterne har også mulighed for at nyde den smukke veranda, den store terrasse og den parklignende have. Haven grænser op til Hesede Skov, hvor man finder Hjertestien, Villa Gallina, Paradishaven og Svenskekløften.

Hesede Hovedgård ligger 2 km fra Paradehuset og Gisselfeld Kloster og 4 km fra Skovtårnet og Camp Adventure.

Udover de lukkede arrangementer, hvor gæsterne booker hele huset, åbnes dørene ind imellem for pop-up events, hvor alle er velkomne. Disse events tager afsæt i Kit og Claus’ passioner og vil derfor som regel handle om kunst & kultur og/eller vin & mad. Pop-up events annonceres på de sociale medier og i kalenderen på hjemmesiden.

Velkommen til Hesede Hovedgård hos Kit & Claus.

Vi glæder os til at se dig!