©  Foto:

Klassisk Kanalrundfart

En tur med en kanalbåd er en god måde at opleve København på!

Oplev Københavns idylliske havn og kanaler med en kanalrundfartstur. Turen tager cirka en time, og er guidet på både dansk og engelsk. Visse afgange har også et tredje sprog, der varierer mellem tysk, italiensk, fransk, portugisisk og spansk. 

Blandt de ting, du ser undervejs, kan nævnes: Operaen, Amalienborg Slot, Christianborg Slot, Den Sorte Diamant og Den Lille Havfrue.

Vælg mellem afgang fra Nyhavn eller Ved Stranden. Gratis med Copenhagen Card, men kun fra Ved Stranden.

Den perfekte gaveidé eller en skøn oplevelse for flere generationer

Tag din far, morfar, onkel, tante eller søster med på en spændende sejltur i Københavns Havn og kanaler med flådehistoriker Jens-Ulrich Nielsen.

Historiske begivenheder har igennem tiden spillet en afgørende rolle for, hvordan København ser ud i dag. Christian d. IV ”krævede en hovedstad”, Lord Nelson kæmpede i Slaget på Reden, og Danmark var en væsentlig flådenation med kolonisering, slavehandel og transport af varer på tværs af verdenshavene.

Hvis man mere er på jagt efter oplevelser med familiens yngste, så inviterer en ægte Havfrue på en fortryllende sejltur. Havfruen lever i vandet omkring København, og hun fortæller myter og anekdoter om livet som havfrue. Det går lige i hjertet på børn mellem 4 og 9 år og alle andre med hang til havfruer.

Se mere om temature her https://www.stromma.com/da-dk/kobenhavn/udflugter/temature/

God samvittighed

Nu kan du også tage på kanalrundfart med god samvittighed. 
Canal Tours Copenhagen har nemlig i samarbejde med Københavns Havn valgt at sætte særligt fokus på klima og miljø, dels ved at sænke farten på bådene, dels ved at udskifte motorerne til mere miljøvenlige.