©  Foto:

KlatreSiloen i Randers

I KlatreSiloen i det nordlige Randers kan du udfordre dig selv, venner og familie i de mange klatreaktiviteter, som bl.a. indeholder klatrevægge, kassestabling og sjove alternative vægge. KlatreSiloen er et indendørs klatreunivers, hvor alle er kan være med - både unge og gamle.

Sikkerhed for alle

Den automatiske sikring gør, at I kan klatre på samme tid uden en masse kø. Der er ingen, der skal agere sikringsmand. Alle kan være med uanset erfaring.

Desuden er det ikke nødvendigt med en masse særligt udstyr, som f.eks. klatresko, klatresele og lignende. KlatreSiloen står for al sikkerhed, og den uddannede instruktør er til stede hele tiden og holder opsyn med jer. Instruktøren er altid klar til at guide/hjælpe ved behov.

Alle kan være med

Du skal altså ikke nødvendigvis være ekspert i klatring for at besøge KlatreSiloen i Randers - du skal udelukkende koncentrere dig om at have det sjovt.

Tilskuere er også velkommen ganske gratis og kan følge med rundt i klatrehallen, eller nyde synet inde fra caféen. Der sælges varme og kolde drikke samt snacks, mens det også er tilladt selv at medbringe mad og drikke.

Alle skal underskrive en sikkerhedsblanket om regler og ansvar inden klatring - se den her

Se, hvad andre deler på Instagram

#klatresiloen #visitranders #visitaarhusregion