Klintens Boattours

Foto: Destination SydkystDanmark
Aktiviteter
Turforslag
Adresse

Havnepladsen 2

4673 Rødvig Stevns

Kontakt

Telefon:+45 50 33 59 83

Stevns Klint UNESCO verdensarv og Klintens Boattours giver dig nu en unik mulighed for at komme helt tæt på området, der gemmer på de bedste beviser af masseudslettelsen af 50 % af al liv på jorden, herunder udslettelsen af alle dinosaurer.

Du får en 2 timers sejltur, der begynder på Rødvig havn, tager dig forbi Rødvig flintovn op til Boesdal kalkbrud og videre ud til Højerup kirke og vender herefter tilbage til Rødvig havn.

På turen vil der være fortællinger om den spændende verdenshistorie Stevns klint gemmer på.

Vores splinternye triton pontoon båd har i alt 12 pladser. Alle er meget velkomne ombord, dog skal du som minimum være fyldt 14 år eller ifølge en voksen.

Udenfor sæsonen omkring 1/5-15/6 samt 15/8-30/9 sejler vi ud fredage og i weekender. I højsæsonen sejler vi dagligt.

Booking af ture på faste afgange foregår her på siden via linket. Det er muligt at tage chancen og dukke op på havnen, men vi kan ikke love en plads.

Ønsker du en eksklusiv tur med familien, en samling venner, et firma der vil give dine ansatte en anderledes oplevelse, så kan vi kontaktes på mail for mere information.

Prisen for vores faste ture er 250.- kr. for voksne og 175.- kr. for børn u.12 år

Nu ligger Rødvig ud til en østvendt kyst, det betyder, at der indimellem er skum på bølgerne. Lidt blæst og regn er ingen hindring, da båden er meget stabil og kan delvis/helt tildækkes. Hvis vinden er for kraftig og fra den forkerte side bliver turen aflyst og du får besked hurtigst muligt.

For yderligere information læs venligst vores FAQ på bookingsiden.

Adresse

Havnepladsen 2

4673 Rødvig Stevns

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark