©  Foto:

Klitgård Camping

Samsøs bedst beliggende campingplads, ligger helt ud til en stor dejlig sandstrand på nordøst-siden af Samsø. Her er god plads på det naturskønne område og en dejlig ro. Fra en stor del af pladsen har man en storslået udsigt over havet og landskabet omkring Nordby.

Faciliteter
Faciliteterne er af ældre dato, men fungerer og er rene. Der er 3 bygninger med rigeligt toiletter og brusekabiner, 4 køkkener, fri køle- og fryseservice, opholdsrum med TV, grill, vaskeri, og den flotte sandstrand som er ideel til badning, sejlads og vandsport. Leje af cykler er muligt gennem Samsø Cykeludlejning/Cycleriet, som levere til pladsen efter aftale. Ladning af el-bil muligt for gæster på pladsen.

Familier med børn oplever et nærvær som er svært at finde på en travl hverdag – her er tryghed og den store plads giver børn rum til at skabe nye venskaber ved gyngerne, vippen, boldbanen eller den gratis minigolfbane.

Der er bare 1 km til hyggelige Nordby med restauranter, det gule klokketårn, gadekæret og lækre isbutikker. Hvis der skal handles dagligvarer skal man til Mårup som ligger knap 4 km fra Klitgård Camping.

Hunde er velkomne, men skal altid være i snor på pladsen og standen.

Priser
Priser per overnatning i DKK :
Voksen: 110,- (inkl. miljøgebyr)
Børn (2-11 år): 60,-
Strøm: 40,- (pr. plads)
Hund: 10,- (skal altid være i snor på plads og strand)
Pladsleje: 50,- (højsæson uge 27-32)