©  Foto:

Klittens Tømrer

Tænger dit sommerhus til en kærlig hånd? Måske nye energibesparende vinduer? Så kan Klittens Tømrer finde en løsning til både erhverv og privat. Klittens Tømrer er blandt Vestjyllands førende tømrer – og snedkervirksomheder, som beskæftiger mere end 30 medarbejdere. 

I 1997 blev Klittens Tømrer etableret af Lars Timmer og Jan Abildgaard. I 2010 indtrådte Martin Ahle i ejer selskabet, og det samme gjorde Søren Kjærgaard i 2014. I dag består Klittens Tømrer derfor af 4 ejere, og beskæftiger fast 25-30 dygtige og kompetente medarbejdere indenfor tømrer – og snedkederfager.

Af den grund udfører Klittens Tømrer alle former for opgaver og projekter, og det gælder både for erhvervsprojekter til privat byggeri, renovering og tilbygninger.

Det som Klittens Tømrer tilbyder, er blandt andet totalentreprise, nybygning, tilbygning, renovering, vedligeholdelse for både privat og erhverv.

Hos Klittens Tømrer går de ikke på kompromis, og du vil altid opleve tryghed og kvalitet. Samtidig finder du også en konkurrencedygtig pris kombineret med seriøs faglighed. Hos Klittens Tømrer går fagligheden forrest, og de tager ingen chancer eller løber risici på dine vegne.

Derudover har Klittens Tømrer fokus på det lokale, og arbejder for et bedre Vestjylland. Derfor støtter de lokalesamfundet, og den lokale ånd i og omkring Hvide Sande. Klittens Tømrer støtter derfor det lokale foreningsliv, og de friske initiativer i området.