Kløverstierne i Øster Hurup

Foto: VisitMariagerFjord
Aktiviteter
Turforslag
Velkommen på Kløverstierne i Øster Hurup!  Kløverstierne er for dig, der gerne vil ud i det fri og kombinere oplevelser og frisk luft med motion.
Adresse

Havnen 2

9560 Hadsund

Der er fire forskellige ruter med hver deres distance - find alle ruterne vi linkether!

  • Grøn Kløversti  2,5 km
  • Blå Kløversti    5 km
  • Rød Kløversti   7,5 km
  • Sort Kløversti   12 km 

Ruterne udspringer alle fra turistbureauet i Øster Hurup, og er skiltet i begge retninger. Du kan få et kort på turistbureauet, tage et ved pylonen eller finde det online her!

Sammen med kortet, får du også en bunke 'fun-facts', opgaver og små anekdoter om området. På den måde kan du samtidig blive klogere på Øster Hurup. 

Ruterne er for alle - også de firebenede. Vi vil opfordre til altid at holde din hund i snor og at du samler eventuelle efterladenskaber op.

Kløverstierne på Endomondo
Husk at du kan finde alle Kløverstierne på app’en, Endomondo, hvor du også kan tracke din motion.

Her kan du vælge din yndlingsrute, og mens du går, kan du følge med i alle seværdigheder og de små historier - og skulle du være i tvivl, er der tilhørende billeder du kan følge med i. 

Kløverstierne er et landsdækkende projekt som Friluftsrådet står bag - du kan læse mere om de mange stier i hele landet landet, og baggrunden her.

I Øster Hurup er stierne blevet til med gode frivillige kræfter, så hvis du skulle opleve fejl eller mangler på din tur, vil vi meget gerne orienteres på turistbureauet.

På forhånd tak - og god fornøjelse!

Adresse

Havnen 2

9560 Hadsund

Facilities

Cykelture

Guidede ture

Vandreture

For hele familien

Naturoplevelser

Kultur og historie

Fred og fordybelse  

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland