©  Foto:

Korshavn, Fyns Hoved

Korshavn bådebro

Korshavn bådebro

Et af Odense Sejlklubs store aktiver. En sand naturperle på sejlerens søkort. Beliggenheden ved et smukt naturområde med skrænter, strandenge og udsigten til Æbelø, Jylland, Samsø og Sjælland tilføjer bestemt en ekstra charme til oplevelsen af at have sin båd fortøjet ved Korshavn bådebro. Det giver sejlere mulighed for at nyde de naturskønne omgivelser og måske endda planlægge sejlture til de nærliggende destinationer.

Som noget helt unikt, har man nemlig som fartøjsejer i Odense Sejlklub fri adgang til sejlklubbens bro i Korshavn, som ligger ved et af Fyns smukkeste naturområder med høje skrænter, strandenge og udsigt til Æbelø, Jylland, Samsø og Sjælland. Som fartøjsejer har du ret til et ubegrænset antal overnatninger ved broen. Det eneste krav er, at båden er bemandet.

Bådebroen

Ligger på landtangen Korsøre på Fyns Hoved, og ejes af Odense Sejlklub. Den er 70 m lang med et 40 m langt tværgående brohoved i form af en flydebro. Broen må kun benyttes til anløb af lystfartøjer på max 12 ton.

Gæstesejlere er velkomne

På broen er der el og vand og mulighed for at komme af med affald. Der må ikke etableres toiletforhold på Korsøre, så man er henvist til de offentlige toiletter, der ligger 300 meter fra broen. I sommermånederne er der mulighed for at proviantere i købmandsbutikken på Fyns Hoved campingplads. Man kan også være heldig, at fiskekutteren kommer ind og man kan få lov at købe friskfangede fisk lige fra båden.

Der er indrettet et grillområde, som er samlingspunkt for sejlere, som mødes på varme aftener sommeren igennem. For børnene er der lavet krabberace!

Korshavn emmer altid af glade sejlere, børn og smukke solnedgange.

Havnepenge betales med kreditkort i automaten, som findes i skuret ved broen.