©  Foto:

Korsør Biograf Teater - verdens ældste biograf

Film skal opleves i mørket i biografen.  Sluk telefonen, træd ind i salen, og nyd oplevelsen, hvad enten det er en familietur, kærestetur, drenge eller tøseaften - i Korsør kan du tilmed gøre det i verdens ældste igangværende biograf. Siden 1907 har Korsør Biograf Teater ligget på samme adresse, i Jens Baggesens Gade 17 i Korsør, hvilket medførte at Korsør Biograf Teater den 25. juli 2008 blev optaget i Guinness World Records som verdens ældste, igangværende biograf.

Biografen byder dog ikke kun på film. Oplev også Formel 1, DoxBio, med seks af årets mest lovende og tankevækkende - nationale som internationale – dokumentarfilm og opera i verdensklasse, transmitteret fra The Metropolitan Opera i New York, tøseaften og drengerøvsaften.

Korsør Biograf Teater er en lille foreningsdrevet biograf med plads til i alt 177 personer, fordelt på 2 digitale sale. Biografen passes af en gruppe frivillige, som brænder for at lave kulturoplevelser for små og store. Og selv om biografen officielt er en C-biograf, der får premierefilmene noget senere end A og B-biograferne, så er det ikke desto mindre lykkedes at hive et utal af Danmarkspremierer hjem til biografen.