Grøn oplevelse
©  Foto:

Kragerup Gods, Mødested

På Kragerup Gods tilbyder vi en 4-stjernet konferenceoplevelse med kant. Oplev 10 unikke konferencelokaler, med plads fra 6-150 personer, der emmer af historie i smukke omgivelser. Med egne vindmøller er vi det eneste CO2 neutrale gods i Danmark, og så er vi ’Green Key’ certificeret.

Vi tilbyder også ’grøn konference’ i skovhytten med plads op til 60 personer, ’naturens klasselokale’ i bøgeskoven samt vores 3 walk and talk stier. Vores personale har altid fokus på det lille ekstra, og vi rådgiver gerne omkring lokalevalg, opsætning og forplejning og sætter en ære i, at være til rådighed før, under og efter mødet.

I aktivitetsparken tilbyder vores eventteam et stort udvalg af teambuilding øvelser til vands, til lands og i luften, der udfordrer både kreativiteten, kommunikationen, samarbejdet og lattermusklerne. Vi planlægger hele forløbet, og vores erfarne instruktører sikrer altid en tryg og god oplevelse.

Vores historiske Restaurant Blixen, opkaldt efter Karen Blixen da hun hører til familien, byder på skønne middage i historiske omgivelser. Vi anvender årstidens friske råvarer, sæsonens urter, spiselige blomster, frugt og bær fra godset og udvælger altid vores kød, fisk og grønt fra lokale, velansete leverandører.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.