Krokodille Zoo

Attraktioner
Zoo'er og dyreparker
Adresse

Ovstrupvej 9

4863 Eskilstrup

Kontakt

E-mail:croczoo@mail.dk

Telefon:+45 54 45 42 42

En zoo med bid i!

Dit besøg
I Krokodille Zoo kan du opleve krokodiller i alle størrelser og hilse på slanger, aber og kæmpeskildpadder, og som det eneste sted i Danmark kan du også se træleoparder! Det vigtigste for os er, at du nyder dit besøg i Krokodille Zoo og får en spændende oplevelse, som forhåbentligt giver en forståelse for, hvor fantastiske krokodiller er, og hvor nødvendigt det er at bevare dem.

Mød kæmperne
Har du nogensinde mødt Medusa? Kæmpeslangen med en vægt på over 100 kg, som kræver 8 mand for at løfte hendes 6 meter lange krop!
Har du set den enorme frø, Storm, på 2 kg?
Eller du har mærket suset i maven, når du pludselig står over for Europas største krokodille, Sobek, på mere end 5 meter?

Bag facaden
Krokodille Zoo er en hjertesag, der beror på passion og et stærkt værdigrundlag med absolut fokus på krokodille- og naturbevarelse. Krokodille Zoo er en vigtig og stor aktør i kampen for bevarelse af krokodiller.

Gør en forskel
Når du køber en billet, støtter du samtidig bevaring af krokodiller. Bl.a. genudsætter vi 200 orinoco krokodiller årligt i Venezuela, som er muligt takket være alle vores gæster. Lær meget mere om de forskellige projekter, og hvad det er du støtter, når du besøger Krokodille Zoo.

NatZoo
Se krokodillerne by night, eller nogle af de dyr, som man ikke oplever om dagen.

Adresse

Ovstrupvej 9

4863 Eskilstrup

Følg på:

Sidst opdateret af
Visit Lolland-Falster