©  Foto:

Kulturcenter Skive

KulturCenter Skive danner rammen for store oplevelser for hele familien, og besøges årligt af flere end 500.000 gæster.

Kulturcenter Skive - over 100 årlige koncerter og kulturarrangementer

Cinema4 er KulturCenter Skives egen biograf, hvor der kan nydes film i mørket i en af de fire sale, som alle har luksusstole med motoriserede nakke- og fodstøtte. Alle sale har væg-til-væg lærreder og der kan selvfølgelig købes alt, hvad der hører sig til en biograftur af popcorn, slik, sodavand, kaffe, the og øl i den nyligt renoverede biografkiosk. I visse anledninger såsom verdenspremierer forvandles koncertsalen til Jyllands største biografsal, CinemaXL, med et lærred på over 100 m2.

KCS Badeland & Motion råder over Midtjyllands største badeland og 1.400 m2 motionscenter med alt det nyeste udstyr, som er døgnåbent. KulturCenter Skives moderne møde og konferencefaciliteter danner de perfekte rammer for alt fra små morgenmøder til store konferencer med 1.000 deltagere.

Er du blevet sulten under dit besøg, kan du besøge KCS Cafe og Restaurant, der har åbent alle dage fra 11.30-20.00 (søndag åbner de kl. 16.30) og byder bl.a. på lækker frokostmenu og mad- og film tilbud.

Flere end 500.000 gæster årligt tager ikke fejl – KulturCenter Skive og Skive Theater glæder til også at byde jer velkommen til store oplevelser!

Mere information

Du kan finde mere information om, hvilke events KulturCenter Skive tilbyder på hjemmesiden: www.kcskive.dk