©  Foto:

Kulturhuset Blokhus

Kunst og kultur er i fokus i Kulturhuset Blokhus, som er centralt placeret tæt på Blokhus Klitplantage og Blokhus by

KULTURHUSETS CAFÉ
Kulturhuset Blokhus’ Restaurant og Café er et helt unikt spisested - ambitionen med spisestedet er at skabe synergi mellem mad og kunst – og at invitere indenfor til en oplevelse, der åbner for hele den historie og kunstudstilling, som Kulturhuset og Skulpturparken også rummer. Med god udsigt til Skulpturparken serveres mad af rene råvarer og af ren begejstring; bl.a. husets café-klassiker: ”Blokhus-tarteletten”, men også saftige burgere, stjerneskud, smørrebrød og lækre salater, børnemenuer og fristende desserter m.m. Der tilbydes også gode vine, friskristet kaffe og liflige drinks.

KULTURHUSETS FESTER OG SELSKABER
Der tilbydes flere forskellige typer af selskabslokaler i Kulturhuset Blokhus, som på hver deres måde er velegnede til et privat selskab eller firma arrangement. Den store sal: "Koncertsalen" kan fint rumme op til ca. 350 spisende gæster ved foredrag er der plads til 400 gæster. "Klitstuen" er aktuel for op til ca. 55 spisende gæster. "Havestuen" kan huse 20-25 gæster til en intim fødselsdag eller brunch, mens den populære "Vestkysten" er ideel til arrangementer for op til ca. 80 personer. ”Orangeriet” er ideel til fester og møder md op til 140 gæster i en uformel og afslappende atmosfære, og ”Cafeen” har plads til ca. 24 gæster og passer derfor fint til et mindre selskab. Personalet har stor erfaring med planlægning, og giver Jer de bedste forudsætninger for at være en del af begivenheden.

KULTURHUSETS EVENTS
Udover de mange gæster i caféen, private fester og selskaber som afholdes i huset, er der også løbende events i løbet af året.

KUNST & GAVEBUTIK
Gæsterne mødes af en inspirerende kunstbutik, som det første, når de træder ind i Kulturhuset. I Kunstbutikken finder I altid et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst, by hand og unikke gaveartikler, med særlig fokus på kvalitet og design.
I Skulpturparkens Arkade er der også spændende shoppingmuligheder.

KULTURHUSETS GÆSTER
Årligt træder over 125.000 gæster ind over dørtærsklen. Her bydes gæster, selskaber, familier og den uformelle businessfrokost velkommen. I Kulturhuset Blokhus er der altid mulighed for at købe mad og drikke og nyde det i de smukke omgivelser inde eller ude, når vejret tillader det. Det er gratis at besøge Kulturhusets Kunst & Gavebutik, Restaurant og Café, mens der er en mindre entré til Skulpturparken Blokhus.

KULTURHUSETS OMGIVELSER
2023: Skulpturparken afholder for 11. gang Blokhus Sandskulptur Festival. Sandskulpturer har i år H. C. Andersens eventyr som tema. Glæd jer til at se sandede fortolkninger af velkendte eventyr som bl.a. ”Fyrtøjet”, ”Den flyvende kuffert” og ”Den grimme ælling”. Vi kender dem alle. Eventyrerne bliver aldrig forældet. Aldrig kedelige. Altid relevante – og især for både store og små. Nye skulptører, fra hele verden, har i 2023 udformet de eventyrlige sandskulpturer.

Når sulten er stillet i Kulturhusets hyggelige Orangeri og Café, kommer i også forbi en verden af leg, blomstrende sansehaver og unikke kunstværker.